Bli medlem i Ulstein Gründerforum i Bergen

Ulstein Gründerforum er en:

Møteplass (gründer møter gründer, dele erfaringer, faglig utvikling, knytte kontakter, selvutvikling, motivasjon og nye impulser)

Utstillingsplass (over 500 potensielle kunder, samarbeidspartnere og ambassadører å markedsføre bedriften til)

Døråpner (gir deg som gründer nye og større muligheter, det er opp til deg å gripe de og gjøre noe med de)

 

Ulstein Grunderforum mars møte 2016

 

Ulstein Grunderforum

 

 

 

Se noen av våre tidligere gründermøter her.

Som medlem i Ulstein Gründerforum blir du en del av et nettverk som representerer et bredt utvalg av bedrifter i det Bergenske næringsliv.Du får jevnlig informasjon om alle våre aktiviteter, gratis adgang på gründermøtene ut året, 7 møter pr.år, og diverse medlemsfordeler, som gjør at du kan spare inn nesten hele kontigenten. (nb! Noen møter har en liten egenandel, som f.eks sommermøte).
Det unike: Alle medlemmene i Ulstein Gründerforum er bedriftseiere, dvs beslutningstakere som ønsker vekst og utvikling!
Kriterie for å bli medlem i Ulstein Grunderforum: En person som har etablert et aksjeselskap, eier og aktivt  driver bedriften.(bør ha 2 års drift bak seg, eller ha satt seg et stort hårete MÅL). Vi ønsker å komme i kontakt med gründere med STORE AMBISJONER, da vår målsetting er å gjøre Bergen til gründerby nr.1 i Norge.
Et medlemskap i Ulstein Gründerforum er et firma medlemskap, men følger personen hvis en person skifter selskap og er eier i en ny bedrift. Pris for et medlemskap i 2018 er kr 2.750,- + mva. (20 % rabatt på hvert ekstra medlemskap i samme bedrift.) Et medlemskap i Ulstein Gründerforum følger kalenderåret og må sies opp skriftlig før 31.12. Ved innmelding får du utdelt en gratis VEKSTPAKKE som hjelper deg på veien mot DITT STORE MÅL.
 

Firma (obligatorisk)

Ditt navn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Din nettside