Gruppene

Referanse kunder i strategi gruppene:

Det Gode Selskap AS, ved gründer Gunnar Anthun, gruppeleder av 7 mils steg gruppen siden januar 2009. Firmaet holder til på Rekstensamlingene på Paradis i Bergen, og er et av de ledene cateringfirmaene i Bergen. Firmaet tok sats i 2009 og arrangerte konsert for første gang på travparken med 22000 tilskuere, og skal arrangere ny storkonsert i Stavanger i 2011. Gunnar Anthun har vært gründer i 15 år, og firmaet hadde en omsetning i 2009 pålydende 9,5 millioner og er i rask vekst. Det Gode Selskap er: Totalleverandør og en garantist for gode matopplevelser!

7 mils steg gruppen: Dette er en gruppe med gründere som er uredd, som bestemmer seg, setter seg STORE mål, tar sats, og tar kjempesteg i utviklingen!

Gunnar, hvorfor er du med i Ulstein Gruppene, dvs en strategi gruppe?: Som gründer så trenger en å bli utfordret på egne mål, slik at en kan oppnå mer, eller bli korrigert tilbake på rett spor. Det er stor takhøyde på strategi møtene våre, ingen ide er for dum/uoppnålig og erfarings-utvekslingene er ”gull” verdt. Tone ”maser” om skriftelige mål og planer, gir faglig påfyll og dytter oss i vei, takk for det! Jeg er med i strategi gruppene fordi jeg strekker meg lengre både som gründer og med bedriften, og oppnår mer. (2010)

Per er en av de som er med i konseptet: Ulstein Gruppene, og har følgende å si om hvordan dette har hjelpt han med å videreutvikle firmaet sitt.

 PerDet å ha sin egen “heia-gjeng” som hjelper meg å videreutvikle nye konsepter, har vært til stor nytte! Erfaringsutveksling gir nye ideer til videreutvikling. Det forplikter på en måte å fortelle om planer til “heia-gjengen”. Det legger nødvendig press på, og ting blir gjort og fulgt opp, 5 hoder tenker bedre enn ett! Jeg er veldig fornøyd med min gruppe. Jeg har den siste tiden bl.a utviklet Bravur og Flytende Bolig. Flytende Bolig er en fullverdig bolig på vannet, med kvaliteter som i et nybygg på land. “Hus, hytte og båt i ett”! (2010)