Våre konsulenter:

tone lite profil bilde lite

Tone Ulstein, Eier, Daglig leder og Vekstskaper

Fagfelt i Ulstein: strategi, konseptutvikling og salg

Tone har spesialfelt innen strategi og strategisk ledelse, spesielt på vekststrategier. hun har vært bedriftsrådgiver siden 2004, og gründer siden 2005.

Resultat:

Bygd opp nettverket Ulstein Gründerforum til 563 bedriftseiere fra Bergensregionen, som har fra 1-100 ansatte og har drevet bedrift fra 2-50 år. Bistått en av kundene våre fra 9-50 millioner i omsetning på kun 5 år, med oppfølging ca hver 3 uke. Se 50 millioner filmen vår og referansekunde Ingeniørfirma R.Torgersen HER.

Bilde av Atle Midtbø
Atle, Senior Bedriftsrådgiver

Fagfelt i Ulstein: Struktur og effektivitetsrådgiver

Atle begynt å jobbe hos Ulstein Bedriftsutvikling i oktober 2017. Tidligere så har han jobbet i store selskap som Telenor, men og vært daglig leder i en smb bedrift med 4 avdelinger.

Resultat: Spart kr 50.000,- pr ansatt i en bedrift med 18 ansatte, det er kr 900.000,- spart rett på en bunnlinje.

 

                                              Lykke Sirenne Kvam, markeds-og merkevarerådgiver

Lykke K lbFagfelt i Ulstein er: markedsføring, og merkevarebygging. Hun har bl.a dobbel bachelor grad og to master  grader.

-Dobbel bachelor i International Markedsføring & business

- MBA IPOS – Handelsrett, kvalitetsledelse & PR

- MBA Administration – Strategi, kommunikasjon og økonomi/finans

Resultat: Lykke begynte hos Ulstein Bedriftsutvikling i oktober 2015, og bistod en av våre kunder til å øke omsetningen med hele 30% første måneden. En kunde bistod hun til å øke omsetningen sin med hele 136% i perioden jan-april 2016 iforhold til sammen periode i fjor.

Per Jørgensen profilbilde

Per Jørgensen, Senior Bedriftsutvikler

Fagfelt i Ulstein: styrerådgiver og driftsopptimaliserer

Per har vært seriegründer i over 30 år. Han har bl.a vært adm.dir for Olav Thon gruppen i Bergen med ansvar for over 600 ansatte, samt bygd opp et franchisekonsept med 9 avd i Bergen og Oslo.

Per begynt å jobbe hos oss i Ulstein Bedriftsutvikling i 2013.

dagobert83_female_user_icon
Mirsada, Salgsekspert 
Vår booking og salgsekspert har resultater å vise til som få andre i Norge. Hun bistår våre kunder på pitching, booking og closing.
Resultat: (mer info kommer)

Frida, Salgskonsulent

Frida begynte som sommervikar her i UlsteinBedriftsutvikling og fikk fast ansettelse etter kun kort tid, dvs allerede  i juli 2018.