Ulstein Bedriftsutvikling: Vi er en VEKSTSKAPER!

I Ulstein Bedriftsutvikling er vårt fokus VEKST og det er like mye omsetningsvekst som øking av en bunnlinje. Vi har spesialisert oss på å jobbe med smb-bedrifter og over 19 års erfaring. Ulstein Bedriftsutvikling i Bergen jobber innen fagene: STRATEGI - SALG - MARKEDSFØRING - MERKEVAREBYGGING - EFFEKTIVITET -STRUKTUR.


NB! Ny nettside er under utarbeidelse

Video:

Tone Ulstein,

Daglig leder

Gründerforum

Inspirerer deg til å strekke deg lengre!

Gruppene

Løfter deg og din bedrift til nye høyder!

Tenketank

Innovative

fremtidsløsninger!

Slik lykkes du som grunder i Bergen

Roar fra Ingeniørfirma R.Torgersen AS er en suksessgründer som vi i Ulstein Bedriftsutvikling har følgt gjennom coaching og mentoring i 5 år, fra 9-50 millioner i omsetning. Firmaet er en av få i Norge som har klart å bli Gasellebedrift hele 7 år på rad. Det er er stor bragd! Gratulerer!

HURRA......dette er STORT!!! Vår kunde Solcellekraft ble 25.januar 2024 kåret til den gjeve prisen: Årets nasjonale Gasellebedrift i Norge 2023, for å være Norges råeste vekstselskap i 2022. Gratulerer så mye til gründer Nils Arne Lie, og resten av gjengen i Solcellekraft, fra oss i Ulstein Bedriftsutvikling.

Ulstein Bedriftsutvikling har vært med og bistått Solcellekraft til å gå fra 35 millioner i omsetning i 2021 til hele 217 millioner i 2022, bl.a ved å utvikle en Vekst-og utviklingsplan for de, med mål om å nå 500 millioner i omsetning på 5 år. I september 2023 ble selskapet kjøpt opp av et Irsk investeringsselskap som vil bidra med mer kapital for å ta de neste store vekststegene.

Vi er superstolt over å ha vært med å bidratt til denne imponerende veksten av firmaet Solcellekraft, og den store profitten på hele 50 millioner i 2022. Alle de ansatte, og underleverandørene hos Solcellekraft har jobbet som noen helter i denne perioden for å lykkes.

Jeg ønsker mer info.

Hør intervjuet av Tone Ulstein, leder i Ulstein Bedriftsutvikling, om hvorfor vi går i gründertog. Vegard Laukhammer fra GreenStat var invitert til å holde apell ved den blå steinen, om det å sette seg STORE HÅRETE MÅL.

Tone Ulstein direkte på NRK-sending fra NHH


BLE KJENT GJENNOM ULSTEIN GRÜNDERFORUM

Les Næringsbyggmagasinet, om hvordan 2 av medlemmene i Ulstein Gründerforum ble kjent og har stifta selskapet Flytende Bolig sammen. Fra venstre på bildeser vi; Ove Hagen, Per Andre Wiberg og Tone Ulstein, leder i Ulstein Gründerforum som førte de 2 sammen.

Aktuelt

Flytende Bolig jan 2013

Snart bor du på sjøen! Flytende Bolighavn i Bergen eller Os?  Gjennom Ulstein Gründerforum og en egen strategi gruppe ble gründerne bak Flytende Bolig Per-Andre Wiberg og Hagen ført sammen.   Les innlegget i Næringsbyggmagasinet HER.    

Sjokoladefabrikken blir treningssenter

«Nå kommer vi til Fana for å bli best» sier Eirik Lillebø i Sprek og Blid medlem i Ulstein Gründerforum med 8 avd og 190 ansatte. Vi gratulerer og ser frem til åpningen! Les Ba artikkelen her: http://www.ba.no/nyheter/article6251281.ece    

Ute gründermøte på Askøy

Juli: Utegründermøte på Askøy med kajakkpadling, miniseilbåt, rebusløp og grilling.

Næringsminister Trond Giske

16.mars var bedriftsutvikler Tone Ulstein invitert av næringsminister Trond Giske til å holde et innlegg om vårt nye innovative konsept Ulstein Tenketank, iforbindelse med at han var i Bergen. Arbeiderpartiet i Bergen hadde samlet 35 bedrifter til et møte om samråd om innovasjon og entrepenørskap, hvor Ulstein Bedriftsutvikling AS var en av 3 bedrifter som holdt et Les mer

Besøk til Rieber & Søn

Tone Ulstein og  Ulstein Gruppene på besøk til Rieber & Sønn, hvor vi fikk et innblikk i deres innovasjonsprosesser, fra ide til lansering! Vi takker markedssjef og produktutviklersjef for et meget lærerikt og interessant møte, vi kommer gjerne igjen.  

Byrådsleder Monica Mæland og Næringsbyråd Øistein Christoffersen.

Vi ønsker å lansere et nytt innovativt prosjekt som setter Bergen på verdenskartet, og her trenger vi hjelp av politikere og de største bedriftene våre i Bergensregionen for å få realisert dette. Vi takker Monica og Øistein for hjelpen og krysser fingrene for at vi sammen kan lansere dette i Bergen. Gründere fra Bergen e nokke for Les mer

Besøker partiet Venstre

Partiet Venstre ønsket å snakke med noen av medlemmene i Ulstein Gründerforum om hvilke utfordringer bedriftseiere har i hverdagen, og som partiet kan jobbe med. Vi har mange medlemmer med klare synspunkt og meninger og samlet noen til diskusjon og meningsutvekslinger. Reduksjon av arbeidsgiveravgift, gi SMB mulighet til å vokse og kunne være med i anbudsprosesser, endringer i Innovasjon Les mer

SpareBank 1 SR Bank ved banksjef K.I.Bruvik

1 av Ulstein Gruppene på besøk til SpareBank 1 SR Bank og banksjef Kjell Ivar Bruvik. Takk for god hjelp videre på veien i vekst og utvikling for denne gruppen.

Ordfører Terje Søviknes

Tone Ulstein og 2 av Ulstein Gruppene på besøk til OS og ordfører Terje Søviknes. Vi har lansert noen nye prosjekt som vi håper OS kommune kan være pionerkommune på, fra vårt besøk på Bjørnefjorden Gjestgiveri. Her er også noen bilder fra når vi var på byggeplassen til Oseana Kunst og Kultursenter. Takk for gode råd og Les mer

Film: Hundeparadiset Kompetansesenter

Ulstein Bedriftsutvikling har laget film for Hundeparadiset Kompetansesenter. Vi hadde noen flotte soldager når vi filmet på Askøy, plassen er virkelig et paradis både for hund og menneske, bare se her:     Ulstein Bedriftsutvikling: Bilder fra filmsettet: